Welkom

We willen allemaal een duurzame wereld voor ons en onze kinderen. Met de groeiende wereldbevolking en toenemende consumptie, wordt de noodzaak voor duurzame en eerlijke producten elke dag groter. 

Voedsel prijzen stijgen en leefruimte wordt steeds schaarser. Tot op heden heeft dit geresulteerd in minder en minder dieren welzijn. Dieren krijgen kleinere leefruimtes en eten afval uit andere processen om productieprijzen laag te houden.

Over de afgelopen jaren hebben kleine boerderijen en leveranciers zich geconcentreerd op "biologisch" voedsel.  Omdat de ruimte in Nederland kostbaar is, is het prijsverschil tussen de bio-industrie en biologische voeding te groot. Dit resulteert in een relatief kleine markt voor biologische voeding. 

Mol Trading is het eerste bedrijf dat topkwaliteit biologische & vrije uitloop vleesproducten tegen lage prijzen levert. Ons hoofddoel is dieren welzijn. Wij zorgen voor voldoende ruimte en natuurlijk voedsel voor dieren. Wij zijn gespecialiseerd in de import van biologisch kippenvlees. Wij importeren uit landen waar er voldoende leefruimte is voor onze dieren. Op deze manier wordt een betere wereld voor iedereen betaalbaar.

Onze klanten zijn groothandelaren, die aan detaillisten en restaurants verkopen. Wij leveren van pallet ladingen tot volledige vrachtwagenladingen, op deze manier kunnen we onze concurrerende prijzen garanderen. Contacteer ons voor onze product catalogus en de prijzen.

Aanvullende informatie